Darıcalı minikler yerli malı haftasını kutladı

Darıcalı minikler yerli malı haftasını kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Aralık 2016 Pazartesi 20:05
Darıcalı minikler yerli malı haftasını kutladı


Darıca Belediyesi, Hacı Kemal Destebaşı Bilgi Evi öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı kutladılar. Velilerin de katıldığı etkinlikte, yerli malı tüketimin öğrenciler tarafından bilinçli olarak artması hedeflenirken, programa katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta yerli malı kullanmanın önemine değindi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, evlerinde hazırladıkları değişik yiyecek ve içeceklerle gönüllerinde bir gün geçiren bilgi evi öğrencileri ve ailelerini, düşünceli davranışlarından dolayı tebrik ederken, ülkesini ve vatanını düşünen  herkesin yerli malı tüketimine özen göstermesi gerekliliğine dikkat çekti.

Bu anlamlı etkinlikten dolayı özellikle velilere teşekkür eden Başkan Karabacak, yerli malı kullanımının önemine dikkat çekerken, "Ülke olarak sadece yerli malı ürün kullanmak yeterli değil, teknolojik anlamda da yerli malını özendirecek çalışmalara imza atmamız gerekir. 

Bugün sevinerek söylemeliyiz ki hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi gemimizi yapar hale geldik. İlerleyen zamanlarda kendi araçlarımızı da üreterek yerli sermayenin önemli bir yere geleceğinden şüphem yoktur. Bu bağlamda herkesi elinden gelen çaba ve desteği göstermesi gerekir. Bir kez daha çocuklarımıza örnek olacak bu etkinliği düzenlemenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diyerek düşüncelerini dile getirdi. 
Son Güncelleme: 26.12.2016 20:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37