Demirci: 4 yılda 80 büyük proje, 400 milyonluk yatırım

Demirci: 4 yılda 80 büyük proje, 400 milyonluk yatırım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Temmuz 2018 Çarşamba 16:45
Demirci: 4 yılda 80 büyük proje, 400 milyonluk yatırım

Çayırova
ilçesinin gelişimini hızlandıran yatırımlara imza atarak, ilçenin değişim ve dönüşümünü sağlayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, devam eden dev yatırımları ve sosyal projeleri inceledi.

ÇAYIROVA’NIN FİZİKİ DEĞİŞİMİ %90 ORANINA ULAŞTI

4 yılda 80 proje ile 400 Milyonu aşan bir hizmet karnesini ortaya koyan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yapılan her bir projeyi yakından takip ederek ve kontrol altında tutarak yoluna devam ediyor. Yatırım ve hizmetleri, plan ve projeleri Çayırova’nın eksiklikleri doğrultusunda gerçekleştirerek, ilçenin kent olma yolundaki fiziki değişim ve dönüşümünü %90 oranında tamamlayan Demirci, yeniliklere de imza atıyor. 

YATIRIM PLANLARIMIZDA HEDEFLERİMİZE ULAŞIYORUZ

Sosyal, kültürel, eğitsel, sportif, altyapısal ve üstyapısal imkanları Çayırova’lılara sunan ve yine dev yatırımlarla ilçenin marka kent haline gelmesini sağlayan bir hizmet anlayışıyla ilerlediklerini aktaran Belediye Başkanı Şevki Demirci, yıl yıl yaptıkları yatırım planlamalarını hedeflenen ölçülerde tamamladıklarını söyledi. 2018 yılı içerisinde de devam eden, başlayan ve planlanan projeler olduğunu belirten Demirci, yıl içerisinde 200 odalı Devlet Hastanesi’nin temelinin atılmasının planlandığını ve yine Kent Meydanı içinde kısa bir süre sonra çalışmaların başlayacağını söyledi.

KENT PARK İLK VİZYON PROJEMİZ

İncelemelerine 4K Projelerinin ilk adımı olan ve ilçenin Vizyon Projesi olarak göze çarpan Kent Park ile başlayan başkan Demirci, çevre düzenlemesinin bir an önce bitirilerek hizmete sunulması için tüm çalışmaların hızlandırıldığını belirtti. Kent Park’ta modern bir yaşam alanı sunduklarını hatırlatan Demirci, alışveriş alanlarıyla, kafe restoranlarıyla, dinlenme ve etkinlik alanlarıyla tam donanımlı bir tesisi kısa süre sonra hizmete açacaklarını söyledi.

MİLLET KIRAATHANEMİZ PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN KÜLTÜR MERKEZİ İÇERİSİNDE

Kent Park’ın hemen ardından Kocaeli’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin de açılışa çok yakın olduğunu gerçekleştirdiği incelemeler esnasında dile getiren Demirci, nikah salonlarıyla, sinema salonlarıyla, 900 kişilik konferans salonuyla tam bir kültür kompleksini inşa ettiklerini söyledi. Yine dev proje içerisinde eğitime, spora, sanata ve sosyal yatırımlarada yer verdiklerini aktaran Demirci, Millet Kıraathanesi ve büyük bir Halk Kütüphanesi’nin de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içerisinde hizmete sunulacağını söyledi.

Yatırım turuna Şekerpınar bölgesinde devam eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, Tuna Caddesi’ndeki prestijli cadde uygulamasını inceledi. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nin hemen önünde bulunan caddenin 1 ay gibi bir sürede yeni görünümüne kavuşacağını belirten Demirci, caddede büyük palmiye ağaçları ile yeşillendirme çalışmalarının yapılacağını ve modern görünüme sahip dekoratif aydınlatmalar ile ışıl ışıl bir cadde oluşturacaklarını söyledi. 

UÇAK PARK RESTORAN VE
YAŞAM 
ALANI ŞEKİLLENİYOR

Gün boyunca yaptığı incelemelerde Uçak Park Restoran ve Yaşam Alanını da inceleyen Demirci, uçak restoranın montajının tamamlandığını söyledi. Çevre düzenlemesi ve kafeteryalar için de çalışmanın başlayacağını aktaran Demirci, Kent Park’ın ardından ikinci bir sosyal yaşam alanını oluşturmaya başladıklarını ifade etti.

Son incelemelerini ise Akse Mahallesi’nde yapımına başladıkları Trafik Eğitim Parkı Projesi’ne gerçekleştiren başkan Demirci, 7 bin metrekare alan üzerinde tam donanımlı bir eğitim kültür tesisi oluşturacaklarını söyledi. 3 ay gibi bir süre içerisinde bitirilmesini hedefledikleri projenin trafikte daha bilinçli nesiller yetiştireceğini dile getiren Demirci, bisiklet parkurları, sürüş ve eğitim parkurları, eğitim binası, çocuk oyun alanı gibi donatılarla projenin eksiksiz bir şekilde hizmete gireceğini vurguladı. 


Son Güncelleme: 11.07.2018 16:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37