banner55

Demirci:Bayramlar, yardımlaşma ve paylaşmaktır

Demirci, Kurban Bayramı'nı kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Eylül 2016 Cuma 22:57
Demirci:Bayramlar, yardımlaşma ve paylaşmaktır
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Demirci, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. 

Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. 

Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Saygıdeğer Çayırova’lı hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını taşırken, Kurban Bayramı’nın  ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzuru, barış ve hidayetine vesile olmasını diler bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 11.09.2016 11:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37