Dev kompleksin temeli kazıldı

Dev kompleksin temeli kazıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:30
Dev kompleksin temeli kazıldı
 
Dilovası Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası tarafından yapılacak olan 4 katlı modern kompleks temel kazımı yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda Gebze Ticaret Odası’yla yapılan protokol ile Dilovası’na yapılmasına karar verilen dev kompleks için geçtiğimiz haftalarda Gebze Ticaret Odası tarafından ihalesi yapılmış ve ihaleyi Üçler İnşaat adlı firma kazanmıştı. İhalenin ardından önceki gün dev komleksin yapımı için start verildi. 

MODERN KOMPLEKS
Yapılacak olan tesis 850 m2 alan üzerine 4 katlı olacak ve 1800 m2 toplam kapalı alanı yer alacak. Tamamen modern bir tesis olacak olan kompleks içerisinde 1400 m2 alana Halk Eğitim Merkezi, 265 m2 alana Aile Sağlığı Merkezi, 35 m2 alana Orhangazi Mahalle Muhtarlığı, 35 m2 alana Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı ve 30 m2 alana Gebze Ticaret Odası Dilovası İlçe İrtibat bürosu kurulacak.

KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ
Yapılan ihalenin ardından inşaatına başlanan kompleks ile iligli olarak açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Gebze Ticaret Odası olarak ilçelerimizin gelişmesinde kalkınmasında elimizi taşın altına her zaman koymaya hazırız. Gebze ile birlikte gerek Darıca, gerek Çayırova ve gerekse Dilovası için eksikliklerin giderilmesi için projelerimizi bir bir hayata koymaya çalışıyoruz. Dilovası için de öncesinde yaptığımız protokol gereği 4 katlı kompleks için ihalesini yapmış ve ilk kazması vurulmuştur. İnşallah kısa sürede yapımı tamamlanıp Dilovası halkının hizmetine açacağız" dedi.  

İLK START VERİLDİ

Yapımına başlanan kompleks ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Göreve başladığımızdan bugüne ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçemizin önemli eksikliklerinden biri olan Halk Eğitim Merkezi binasının olmaması üzerine girdiğimiz diyaloglar sonrası Gebze Ticaret Odası ile bir protokol yapmış ve ilçemize güzel bir projenin yapılması için protokol imzalamıştık.

ÇİLER VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Geçen süre sonrasında önceki gün modern kompleksimiz için start verildi. İçersinde Halk Eğitim Merkezi dışında, Aile Sağlığı Merkezi, Mimar Sinan ve Orhangazi Mahalleri Muhtarlık ofisleri ve Gebze Ticaret Odası Hizmet Bürosu olacak olan kompleksimiz inşallah kısa sürede yapımı tamamlanacak ve ilçemiz halkına hizmet verecektir. Dev kompleksimizin yapımını üstlenen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimine teşekkür ediyorum"dedi.
Son Güncelleme: 29.05.2017 11:32
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37