DİLÇEV'den ilk ziyaret Kaymakam Şahin'e

DİLÇEV'in yeni yönetimi çevre denetimi istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Eylül 2016 Cuma 23:20
DİLÇEV'den ilk ziyaret Kaymakam Şahin'e
Dilovası Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Yaşatma derneği DİLÇEV, önceki gün olağan kongrelerini gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretini Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi. Gündemde ki sıkıntıları dile getiren DİLÇEV yöneticileri, Kaymakam Hulusi Şahin’e önemli bilgiler verdi.

Olağan kongrede önceki Başkan İsmail Kaya ile yola devam eden dernekte birkaç yönetici değişti. Önceki yönetimden Dernek Başkan Yardımcısı Ercan Oğuz, Mehmet Gülek, İsmail Bilgiç ve Mustafa Öner ile yola devam ederken, yönetim kadrosuna çevre teknisyeni Didem Aydemir ve Serkan Ongül dahil edildi.

Dilçev Başkanı İsmail Kaya ve yönetici Mustafa Öner, dernek adına Kaymakam Hulusi Şahin ile görüşerek gündemdeki sorunlar üzerinde konuşuldu. Özellikle kurban bayramında bölgede kesilen bütün hayvanların dışkıları ve bağırsaklarının Dilovası İZAYDAŞ'a taşınacağını söyleyen yöneticiler, Kaymakam Şahin’den konun takipçisi olmalarını istediler. 

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ise DİLÇEV yönetimini tebrik ederek, söylenen sıkıntının takipçisiğ olacağını dile getirdi. Şahin Bayram günü kendisinin de Dilovası’nda olacağını belirterek, bir ekip oluşturduklarını ve bu ekibin bu konu ile de ilgileneceğini dile getirdi. 

Diğer bir çok konu hakkında da fikir alış verişinde bulunan dernek yönetimi ve Kaymakam Şahin, Dilovası için ne gerekiyorsa üzerine gidileceğini dile getirdiler. Ayrıca Kaymakam Şahin; İZAYDAŞ Çöp Depone alanının işlevinin son bulmasına yönelik yapılan açıklamanın arkasında olduğunu ve konun takipçisi olduğunu söyledi. 
Son Güncelleme: 11.09.2016 11:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37