banner55

Dilek Tan özür bekliyor

Dilek Tan özür bekliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Nisan 2018 Pazar 21:50
 Dilek Tan özür bekliyor


CHP Büyükşehir Meclis üyesi Dilek Tan, bugün gittiği Gebzespor- Sapanca Gençlik maçında gördüğü muamele yüzünden görevlileri kınadığını söyledi.

Sosyal medya üzerinden maçta 3 kez yerinden kaldırıldığını belirten Tan şunları söyledi:

Gebzespor yönetimini şiddetle kınıyorum. Gebzesporumuzun elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Maçlarını yakından takip ettim. Gebzesporumuzun başarısıyla her zaman gurur duyarım. 

Bugün resmen kovuldum. Maçı izlemek üzere gittim. Bana gösterilen yere oturdum. Buraya oturamazsınız başka yer gösterildi. Buraya kadar herşey normal bana gösterilen yere yine oturdum. 3 kez gösterilen yerde de kalk burdan sen buraya oturamazsın çık dışarı ve kalkmazsam zor kullanılacağı söylendi. 

Yazıklar olsun size. Ben yüzde 50 oyu olan siyasi partinin temsilcisiyim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Büyükşehir Meclis Üyesi olarak gördüğüm davranış karşısında Gebzespor yöneticilerinin gözü önünde olmasından dolayı sizleri kınıyorum. Yazık, çok yazık. 

Gebze Belediyesi'nin tüm Gebzespor ile ilgili karar hep oy birliği ile geçti. Dediğim gibi her zaman elimizden geldiğince yanında olduk. Çünkü bizler Gebzeliyiz. 


Son Güncelleme: 08.04.2018 21:51
Anahtar Kelimeler:
Dilek Tan özür Bekliyor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37