Dilovası Bağdat caddesi sil baştan

Dilovası Bağdat caddesi sil baştan

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Kasım 2018 Çarşamba 19:26
 Dilovası Bağdat caddesi sil baştan


Kocaeli
Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi tarafından yapılan ortak çalışma ile başlatılan Bağdat Caddesi ikinci etabında üst yapımının bitmesinin ardından cadde yeni baştan asfaltlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Dilovası'nın en büyük caddesi olan Bağdat Caddesi ikinci etabı üst yapı çalışmasında yol boyunca yeni kaldırımlar döşenirken, önceki günde caddeye yeni asfalt serimi yapılıyor.

800 TON ASFALT SERİMİ YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağdat caddesi ikinci etabında yapılan çalışmada 5 bin metre granit kaldırım ve 2 bin metre bordür yapımı tamamlanmasının ardından Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de üstyapısı biten ilçenin en büyük caddesinin tamamına yeni asfalt serimi için çalışmasını başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından önceki gün başlatılan asfalt çalışmasıyla 800 ton asfalt serimi yapıldı.

İLÇEYE YENİ GÖRÜNÜM KAZANDIRACAK

Bağdat Caddesi'nin ikinci etabının bitim aşamasına geldiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yaşadığımız kentin her geçen gün daha güzel olması ve yaşanılabilir olması için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlattığımız çalışma ile Bağdat Caddesi ikinci etabında sona gelindi. 

Üstyapısı biten caddemize belediyemizce yeni asfalt serimi yapılarak kentimize yakışır bir cadde ortaya çıkartacağız. İlçemize yeni görünüm kazandıracak olan caddemizle birlikte inşallah esnafımızın da yüzü gülecektir. Çalışmamız boyunca kısa bir mağduriyet yaşanmış olabilir. Esnafımızdan ve halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Umarım beğenecekleri bir caddeye kavuşurlar" dedi.   
Son Güncelleme: 07.11.2018 19:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37