Dilovası bayram tedbirlerini aldı

Kurban satış ve kesim alanı belirlendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ağustos 2016 Cuma 13:38
 Dilovası bayram tedbirlerini aldı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

Dilovası Belediyesi Veteriner ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ve Dilovası Müftülüğü ekipleri tarafından oluşturulan, kurban hizmetleri komisyonu kararları doğrultusunda belediyenin üzerine düşen tüm görevleri titizlikle yerine getireceğini vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşların kurbanlarını gönül rahatlığı ile alabileceklerini belirtti.

KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI BELİRLENDİ

Başkan Toltar, "Dilovası Orhangazi Mahallesi İtfaiye’nin üst tarafında belirlenen Kurban Satış ve kesim alanından şuana kadar 27 adet yerin satışının yapıldı. Kurban kesim alanında hem satıcıların hem de alıcıların tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için kurban satış alanında mescit, tuvalet çay ocağı gibi bütün ihtiyaçlara cevap verecek alanlar oluşturduk. Satış ve kesim alanımız her gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ilaçlanacaktır" dedi.

BAŞKAN TOLTAR UYARDI

Vatandaşları uyaran Başkan Toltar, “Temel ihtiyaçların aksamaması için ekipler tarafından sürekli kontroller yapılacak. Halkımızın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için veteriner eşliğinde sürekli kontroller yapılarak  vatandaşlarımızın kurbanlık vasfını taşıyan  hayvanları gönül rahatlığı ile alabilmelerine ve bayram günü kesim işlemine olanak sağlayacağız. 

Vatandaşlarımızın hem kendi sağlıkları, hem de çevre temizliği için bu alanların dışındaki kamuya açık yerlerde kurban kesmemelerini istiyoruz. Kesim alanlarının dışında kesim yapılmaması noktasında zabıta ekiplerimiz bayram süresince denetim yapacaklar" dedi.   
Son Güncelleme: 27.08.2016 00:22
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıOrhangazi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37