banner55

Dilovası Belediyesi’nden fırınlara denetim

Dilovası Belediyesi’nden fırınlara denetim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:01
Dilovası Belediyesi’nden fırınlara denetim

 

Dilovası Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ihtisas ekibi Ramzan ayı süresince ekmek fırınları denetimlerine devam ediyor.

Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştıran Dilovası Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ihtisas ekibi ilçe sınırında bulunan fırınlarının denetimini gerçekleştirerek, uygunluk standartlarının altında olan işletmelere uyarılarda bulunarak, cezai işlem uyguladı.
 
İŞLETMELERİMİZE UYGUNLUK DENETİMİ YAPTIK

Denetimlerin sürekli olarak devam ettiğini belirten Zabıta Müdürü Cengiz Taşdemir, “Ramazan ayı münasebetiyle zabıta ihtisas denetim ekibi olarak ilçemizde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimler gerçekleşmiştir. Ramazan ayına özgün pidelerin gramaj kontrolleri ihtisas ekibimiz tarafından yapıldı. 

Standartlara uygun olmayan işletmelerde uygunluk standartları hakkında neler gerektiğini anlatarak eksiklikleri giderilmesi için cezai işlem uyguladık. 9207 Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliği ve 5179 Sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine İlişkin Yönetmeliğine göre çalışan personelin hijyen belgeleri, özellikle depolama alanındaki un, maya gibi ürünlerin son kullanma tarihi kontrolleri ve ilaçlama sözleşmeleri kontrollerini gerçekleştirdik. 
Denetimlerimiz aratarak devam edecek. Rahatsızlık veren işyerleri ile alakalı vatandaşların şikayet, görüş ve öneriler için 0262 754 88 88/153 hattından Zabıta Müdürlüğü'ne ulaşarak bilgilendirme yapmalarını rica ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 22.05.2019 14:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37