Dilovası Belediyesi'nin Haziran Meclis'i yapıldı

Dilovası Belediyesi'nin Haziran Meclis'i yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2018 Perşembe 16:03
 Dilovası Belediyesi'nin Haziran Meclis'i yapıldı


Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclisi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın şehir dışında olması nedeniyle meclis üyesi Fatih Meral'in başkanlığında gerçekleşti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın daha önceden belirlenmiş bir programı için şehir dışında olmasından dolayı Haziran Meclisi, Meclis üyesi Fatih Meral'in başkanlığında gerçekleşti. 

Haziran ayı olağan meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanması ile başladı. Toplamda 9 gündem maddesinin görüşülüp karar bağlandığı meclisi oturumunda gündemde yer alan Demirciler Mahallesi 1/1000'lik ve Tavşancıl Mahallesi 1/1000'lik uygulama imar planları komisyona havale edilirken, Tavşancıl, Orhangazi, Diliskelesi ve Mimar Sinan mahallelerinde bazı parsellerin kamulaştırılması kararı oy birliği ile kabul edildi. 

Gündemin 8. maddesinde yer alan Demirciler mahallesinde bulunan imam evinin Müftülük’e tahsisi ve 9. maddede yer alan taziye evinin üst katının da Müftülük’e tahsisi maddeleri meclis üyelerin oyları ile reddedildi.  


Son Güncelleme: 07.06.2018 16:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37