Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 2. olağan kongresini yaptı

Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 2. olağan kongresini yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Temmuz 2019 Perşembe 10:53
 Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 2. olağan kongresini yaptı


Birinci kongrede derneğin başkanlığını yapan İsmail Yıldız yeniden dernek başkanı seçildi.

Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 2. olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olarak seçime giren ve Taşlıçaylılar dernek başkanlığını yapan İsmail Yıldız yeniden başkan seçildi.
 
Dernek Başkanı İsmail Yıldız, yaptığı  konuşmada şunları söyledi:

Bu göreve beni yeniden layık gören üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu görevi birlik ve beraberlik içerisinde yürütüyoruz. Bu yönetim inşallah bir yerlerde örnek olur. 

120 üyenin oy kullandığı kongre sonucunda 8 yönetim kurulu üyesi seçildi. 

Gerçekleşen kongreye, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri aynı zamanda Taşlıçaylılar Derneği’nin üyesi de olan Mehmet Emin Aktaş ve Zeki Karataş katılım sağladı. 

AKTAŞ: AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK

Mehmet Emin Aktaş yaptığı konuşmada, “Kongremize katılım sağlayan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bugün 2. olağan kongremizi gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin de bildiği üzere, bizler Dilovası’nda büyük bir aileyiz, örnek bir aileyiz. Taşlıçaylılar Derneği’nde bulunan bütün üyelerimizle hepimiz akrabayız bu olay dernekleşmenin de ötesindedir.  Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak ve onlara destek olmak ki bunu da başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dernek olarak gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerekse üyelerimizle birlikte ihtiyaçlara cevap vereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 18.07.2019 10:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37