banner55

Dilovası’na yeni semt konağı

Çok amaçlı semt konağı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2016 Çarşamba 10:59
Dilovası’na yeni semt konağı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın seçim sürecinde Mimar Sinan Mahallesindeki (Iğdırlılar Mahallesi) vatandaşlara verdiği sözü yerine getirerek yeni Semt Konağı ve Taziye evi yapıyor.
 
ÇOK AMAÇLI SEMT KONAĞI
 
Çok amaçlı yapılacak olan taziye evi ve semt konağı 110 metrekare üzerine iki katlı inşaa edilirken, içerisinde Kuran kursu, okuma salonları, mescit, şadırvan ve tuvaletler yer alacak.
 
BAŞKAN TOLTAR SÖZÜNDE DURUYOR
 
2014 yerel seçimleri öncesinde Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan ve ilçede Iğdırlılar Mahallesi olarak bilinen mahalleye verdiği Semt Konağı ve Taziye evi sözünü yerine getiriyor. Mahalle halkının en büyük eksiklerinden biri olan Semt Konağı ve Taziye Evinin yapımı için inşaatı kısa sürede uzun yol alırken, mahalle halkı yapılacak olan yeni taziye evi ve semt konağından dolayı oldukça memnunlar.
 
 
HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYORUZ
 
Mahallelerin ve vatandaşın sorunlarına en kısa sürede, en kalıcı ve en etkin çözümleri ürettiklerinin altını çizen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Semt Konağı ve Taziye evi gibi tesislerimizi hayata geçirerek; vatandaşın ihtiyaç duyduğu, hayatını kolaylaştıracak hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getirmeyi, sosyal yaşantısını kolaylaştırmayı, insanlar arasındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı, güçlendirmeyi hedefliyoruz. Projelerimizle, hizmetlerimizle ve yaptığımız doğru işlerle konuşulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.  
Son Güncelleme: 08.09.2016 00:32
Anahtar Kelimeler:
KazaKeşanAskeri Araç
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37