banner55

Dilovası'nda 23 Nisan coşkusu

Dilovası'nda 23 Nisan coşkusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Nisan 2019 Salı 14:40
Dilovası'nda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.
1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dilovası’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler Dilovası Belediyesi önündeki meydana çelenklerin konulması ile başladı. Kutlama etkinlikleri Dilovası Belediyesi önünde devam etti. Törene Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Sait Arı, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümüne ulaşmanın coşkusu ile kutlamaların yapıldığı belirtildi.

Törendeki konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılını coşkuyla kutladıklarını dile getiren Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten duygularımla kutlarım” dedi. 

Çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçe bazında çeşitli dallarda yapılan kompozisyon ödülleri, Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe milli Eğitim Müdürü Balay tarafından verildi. Kutlama programı öğrenciler tarafından yapılan tören geçişi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 23.04.2019 14:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37