Dilovası'nda Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı kutlandı

Dilovası'nda Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı kutlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Mart 2018 Pazar 19:23
 Dilovası'nda Çanakkale Zaferi'nin 103. yılı kutlandı
Dilovası'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü ve şehitler günü dolayısıyla etkinlik ve anma programı düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Dilovası’nda anma töreni gerçekleşti. Dilovası Belediyesi önünde Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı vekili Mehmet Hamalı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

18 Mart Çanakkale şehitler günü etkinlikleri, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin, Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve saygı duruşu ile başladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü ve şehitler günü dolayısıyla düzenlenen program Diliskelesi Şehitliği'nde, ilçe imamları tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardında ilçe müftüsü Osman Barış, şehitlerimiz için dua yaptı. 

Duadan sonra ve protokol mensupları, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek çiçek bıraktı.
 
Son Güncelleme: 18.03.2018 19:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37