Dilovası'nda Çerkeşli mahallesi yenileniyor

Dilovası'nda Çerkeşli mahallesi yenileniyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Temmuz 2017 Perşembe 16:27
 Dilovası'nda Çerkeşli mahallesi yenileniyor


Dilovası Belediyesi Çerkeşli Mahallesinde üst yapı çalışmaları yapıyor. Bu çerçevede Çerkeşli Mahallesi’nde de altyapıdan sonra üstyapı yenileme çalışmalarınada başlandı.

Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam eden Çerkeşli Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Toltar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Çerkeşli Mahalle sakinleri, "Belediye Başkanımızın bize verdiği sözlerin hepsini yerine getiriyor. Sıkıntılarımızı ve problemlerimizle tek tek ilgileniyor. Mahallemizin en büyük sıkıntısı olan alt ve üst yapı kaldırım çalışmaları bitiyor. Çalışmalar tamamlandığında biz minnettar kalacağız. Mahallemiz adına emeğini Geçen Başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dediler.
Çerkeşli Mahallesi’nde yapılan çalışmaları incelediklerini belirten Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Çerkeşli Mahallemizin hem Tarihi dokusunu korumak, hemde güzel hizmetler yapıp Bu güzel Mahallemizin çehresini değiştirmek için mahallenin tamamı üzerinde çalışmalarımız sürüyor.

Altyapısı biten Çerkeşli mahallemize üst yapısını tamamladığımızda yeni bir görünüm kazanacak. Mahallemizin eksikliklerini kısa sürede bitirerek ilçemize yakışır bir mahalle haline getirmek için çalışıyoruz" dedi. 
Son Güncelleme: 27.07.2017 16:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37