Dilovası'nda kuru ot temizliği yapılıyor

Kapsamlı çalışma var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ağustos 2016 Çarşamba 13:36
Dilovası'nda kuru ot temizliği yapılıyor
Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan çalışma ekipleri başta dere kenarlarındaki bölgeler olmak üzere kentin birçok noktasında bakım, onarım ve kuru ot temizliği çalışması gerçekleştiriyor.

Dilovası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekiple başta Eynerce ve Dil Deresi olmak üzere tüm mahallelerde yapılan çalışmalarda park, bahçe ve yeşil alanlar itinayla elde geçirilirken aynı çalışma kapsamında dere kenarları, ana arterlerinde yer alan yol ve tretuvarların kenarları hummalı bir şekilde temizleniyor. 

Belediye ekipleri Eynerce Dere boyu örnek ve itinalı bir çalışma ortaya koyarak, çalışma gerçekleştirdiği alanlarda hem yabani ot temizliğini gerçekleştirdi hem de kurumuş ot temizliği sonrası ortaya çıkan kağıt, naylon, pet şişe, kuru yaprak, kurumuş ağaç dalları gibi atıkları da toplayarak, bertaraf edilmesini sağladı. Vatandaşlarda büyük memnuniyet sağlayan çalışmalar sonrası kuru ot temizliğinin yapıldığı alanlardaki kötü görüntü de ortadan kaldırılmış oldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, "Daha  yaşanabilir ve yeşil bir Dilovası için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hava sıcaklığının iyiden iyide arttığı bu günlerde kentimizin muhtelif noktalarında, aynı anda kapsamlı bir çalışma içine girdik. Şu anda kent genelinde kuru olan temizliğini hummalı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  

Hiçbir nokta  ayrımı yapmaksızın tüm mahallelerimizde başlattığımız bu detaylı çalışmalarımız, vatandaşlarımızın gelen taleplerle de daha da önemli hale gelecektir. İlçe genelinde  bakımı en üst seviye de tutulan parklarımızı, yeşil alanlarımızı güvenle kullanabilirler" diye konuştu. 
Son Güncelleme: 10.08.2016 23:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37