Elektronik Atık Günü'nde belediye öğrencilere sürpriz yaptı

Elektronik Atık Günü'nde belediye öğrencilere sürpriz yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2019 Cumartesi 19:32
 Elektronik Atık Günü'nde belediye öğrencilere sürpriz yaptı

 

Dünya Elektronik Atık Günü kapsamında elektronik atıklarını İzmit Belediyesi’ne bağışlayan öğrencilere kitap ve çiçek hediye edildi. 

Dünya Elektronik Atık Günü kapsamında geri dönüştürülebilen masaüstü ve dizüstü bilgisayar, tablet, monitör, yazıcı, bilgisayar parçaları, ses görüntü ve müzik sistemler, uydu alıcılar, cep telefonları, elektrikli ev aletleri, kablo ve adaptörler gibi ürünlerin doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması konusunda İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

ÖĞRENCİLERE KİTAP VE ÇİÇEK SÜRPRİZİ

Bu kapsamda İnkilap Ortaokulu ve Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencileri okul müdürleri Harun Bingül ve Ömer Faruk Öz ile birlikte evlerinden ve okullarından getirdikleri elektronik eşyaları geri dönüşüme kazandırmak adına İzmit Belediyesi’ne bağışladı. Öğrencilere bu düşünceli davranışlar sonrasından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet adına İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, kitap ve çiçek hediye ederek sürpriz yaptı.

VATANDAŞLARIN HASSASİYETİ ÖNEMLİ

Ayrıca Karabaş Mahallesi’nde ikamet eden Ülkü Arda isimli vatandaşta İzmit Belediyesi’ni arayarak eski fırınının geri dönüşüme kazandırılmasını istedi. Bu kapsamda adrese giden ekipler vatandaşın eski fırının alarak geri dönüşüme kazandırılmasını sağladı. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, Ülkü Arda isimli vatandaşa hassasiyetinden dolayı çiçek hediye etti. 

BAŞKANIMIZ ÇOK ÖNEM VERİYOR

14 Ekim Dünya Elektronik Atık Günü ile ilgili konuşan İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, “Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, eğitime, çocuklara ve doğaya çok önem veriyor. Bu kapsamda çocuklarımızın geri dönüşüm konusunda ki hassasiyeti bizler için oldukça önemli. 
Biz de çocuklarımızın geri dönüşüm konusundaki düşünceli davranışlarından dolayı kutluyor ve kendilerini geliştirmeleri adına kitap, doğaya olan sevgilerini hissetmeleri adına da çiçek hediye ediyoruz” ifadelerinde bulundu. 
Açıkgöz ayrıca her türlü atık için 0262 318 00 77 numaralı hattan vatandaşların belediyeye ulaşıp atıklarını geri dönüşüme kazandırabileceklerini belirtti. 

Son Güncelleme: 12.10.2019 19:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37