Ensari: Basın toplumun vicdanıdır

Ensari: Basın toplumun vicdanıdır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ocak 2018 Salı 15:20
  Ensari: Basın toplumun vicdanıdır



Özel Konak Hastanesi Gebze Genel Müdürü ve Başhekimi Dr. Göksel Ensari, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Özel Konak Hastanesi Gebze Genel Müdürü ve Başhekimi Dr. Göksel Ensari, özgür ve tarafsız basının ülke demokrasisi için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Basın mensupları toplumumuz için bir kamu görevi ifa etmektedir. Doğruluk, adalet ve insanların haklarının korunması adına mesleklerini ifa eden gazetecilerimiz, bir toplumun olmazsa olmazlarındandır. 

Sesini duyuramayan insanlarımız adına, sorun ve sıkıntıları gerekli mercilere iletmeleri bakımından önemli bir işlevi olan gazetecilerimiz, haksızlığa uğrayan insanlarımızın da sesi olmaktadırlar. Basın bir toplumun vicdanı olma özelliği taşımaktadır" dedi.

İNSANLARIN HABER ALMA HAKLARI

Dr.Ensari son olarak şunları kaydetti: 

Gazetecilik mesleği artık sadece basılı yayınlarla sınırlı değildir. Günümüz teknolojisi ile paralel olarak gazetecilerde interaktif dünyada insanların haber alma haklarını en iyi biçimde kullanmaları için görevlerini yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken kıymetli basın mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. 


Son Güncelleme: 09.01.2018 15:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37