Erkan müdürden Başkan Toltar'a veda ziyareti

Erkan müdürden Başkan Toltar'a veda ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2017 Çarşamba 09:52
  Erkan müdürden Başkan Toltar'a veda ziyareti

 
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan değişiklikler sonrası Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'den Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a veda ziyareti.
 
2014 yılında Dilovası İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan ve 3 yıldır görevini başarılı bir şekilde sürdüren Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz önceki gün Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yeni atamayla Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a veda ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Toltar tarafından makamında ağırlanan Gürbüz bir süre sohbet ettiler. Gürbüz görevi boyunca desteklerini esirgemeyen Başkan Toltar'a teşekkürlerini iletirken çalışmalarında da başarılar diledi.
 
Başkan Toltar ise devletin güvenliği ve halkın huzuru için gece gündüz demeden görev yapan emniyet mensupları nezdinde Dilovası'na yaptığı hizmetlerden dolayı Gürbüz'e teşekkür ederek bundan sonraki görev yerinde ve çalışma hayatında başarılar dileyerek ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ederek Gürbüz ile vedalaştı.

 
Son Güncelleme: 25.10.2017 09:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37