Erzincan EKEV ve ERSIAD burs için toplanacak

Erzincan EKEV ve ERSIAD burs için toplanacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ekim 2017 Pazartesi 11:21
Erzincan EKEV ve ERSIAD burs için toplanacak



Erzincan EKEV ve ERSIAD Sanayici ve iş Adamları Derneği 14 Ekim Cumartesi günü öğrenci burslarıyla ailgili toplantı yapacak.

İstanbul'da yapılacak olan toplantı hakkında açıklama yapan GEDİDAÇ Erzincanlılar Dernek Başkanı Uğur Öcal şunları söyledi:

EKEV Başkanı Sadık Ağca ve ERSIAD Başkanı Gülbey Sezgin tarafından düzenlenen ve finansörlüğü de Fırat Holding'in sahibi Nevzat Demir, Sur İnşaat ve Mutlusen Elektrik AŞ sahibi Mustafa Kaçmaz gibi iş adamları tarafından yapılan toplantıda öğrenci bursları görüşülecek.

Başbakan sayın Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle 2017-2018 ögretim yılında verilecek burslarla ilgili istişare ve dayanışma toplantısı 14 Ekim 2017 Cumartesi günü Saat:16.00'da Yunus Emre Gösteri Merkezi Grand Haliç Salonu'nda yapılacak.

Bizler de buna öncülük ediyoruz, vesile oluyoruz. Kriterleri tutan, memleketi neresi olursa olsun ayrım yapılmadan öğrencilerimize burs verilecek. Geçen sene 4500 öğrenciye burs verildi. Bu sene de yine bu sayıda öğrencimize burs verilecek. İşte dernekçilik bu olsa gerek.

Toplantıya Uğur Öcal ile birlikte AmericanLife Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sedefoğlu da katılacak. 
Son Güncelleme: 09.10.2017 11:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37