Eski eşini, kayınpederini ve kendisini öldürdü

Üç kişi aynı evde öldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Haziran 2016 Perşembe 21:57
Eski eşini, kayınpederini ve kendisini öldürdü
Darıca'da taksi sürücüsü Fatih Akbaş, boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Bahar Akbaş ile kayınpederi 51 yaşındaki Bülent Anar'ı öldürdükten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Olay Darıca Bayramoğlu mahallesi Güvercin sokakta Bülent Anar'a ait evde meydana geldi. Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açıp, bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi. Eve gelen Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi.

İddiaya göre Fatih Akbaş evin yatak odasında eşini, daha sonra ise bir başka odada bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü. 

Fatih Akbaş ardından başına dayadığı tabancayı ateşledi. Silah seslerini duyanlar polise ve 112 Acil'e haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi 3 kişinin öldüğünü belirledi. Evde Akbaş çiftinin küçük kızlarının olduğu görüldü.

Fatih Akbaş'ın boşanmak istemesinin ardından sık sık eşini rahatsız ettiği, savcılığın iki kez tedbir kararı aldığı öğrenildi. Bahar Akbaş'ın eşiyle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, soruşturma başlatıldı. Erol Polat 
Son Güncelleme: 24.06.2016 09:35
Anahtar Kelimeler:
TekirdağçorluAsayiş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37