Etkili yağışta Bıyık vatandaşları yalnız bırakmadı

Etkili yağışta Bıyık vatandaşları yalnız bırakmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ağustos 2019 Cumartesi 21:07
Etkili yağışta Bıyık vatandaşları yalnız bırakmadı

 


Darıca
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da etkili olan sağanak yağış sonrası hemen sahaya çıkarak incelemelerde bulundu ve Darıcalı vatandaşları yalnız bırakmadı.

Meteoroloji müdürlüğünün yaptığı uyarıların ardından Darıca’da etkili olan sağanak yağış sonrası Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bütün programlarını iptal ederek olası sel baskınlarına karşı yapılan çalışmaları inceledi. Yağmurluğunu giyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyedeki ilgili birimlere de talimat vererek yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

DARICA BELEDİYESİ TEYAKKUZDA

Darıca Belediyesi ekipleri Başkan Bıyık’ın talimatıyla kritik noktalara müdahalelerde bulunurken Başkan Bıyık da yağmurluk giyinerek sahadaki çalışmaları bizzat takip etti. Darıca Belediyesi olarak teyakkuz halinde olduklarını ifade eden Başkan Bıyık, vatandaşlardan gelen şikayetlere de anında müdahale edilmesi için ekip kurduklarını söyledi. Vatandaşların da daha dikkatli olmaları istenirken Alo 153 ve 444 7 441 numaralı telefonlardan irtibata geçilerek yardım talebinde bulunabilecekleri kaydedildi. 


Son Güncelleme: 17.08.2019 21:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37