Evlendirme memurları Dilovası'nda bir araya geldi

Evlendirme memurları Dilovası'nda bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ağustos 2018 Perşembe 11:30
  Evlendirme memurları Dilovası'nda bir araya geldi



Dilovası
Belediyesi Kocaeli'ndeki evlendirme memurlarını ağırladı.

Dilovası Belediyesi, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren evlendirme memurları ve belediyelerin evlendirme birimi personelini düzenlediği yemekte ağırladı. 

Dilovası Nüfus Müdürü Hasan İstif'in de katıldığı, ev sahipliğini Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Ayhan Akbulut, evlendirme memurları Tahsin Karabulak ve Mustafa Toklar'ın düzenlediği yemekte çiftlerin en heyecanlı ve mutlu anlarında verdikleri evet kararını aile cüzdanı ile resmileştiren ilçe belediyelerinin nikâh memurları, Dilovası Tavşancıl Sahil Resturant'ta bir araya geldi.

Her ay düzenli olarak bir ilçede yapılan evlendirme memurları toplantısı bu sefer de Dilovası'nda yapıldı. Özellikle hafta sonları yoğun mesai harcayarak evlenecek çiftlerin nikâh işlemlerini gerçekleştiren ilçe belediyelerinin evlendirme memurları, düzenledikleri bu toplantılarla meslektaşlarıyla bir araya gelerek mevzuat, bilgi ve deneyimlerinin yanı sıra, yaşadıkları ilginç anılarını da paylaştılar. 

Misafirleri ile yakından ilgilenen Dilovası Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Ayhan Akbulut ve evlendirme memurları, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın selamlarını ileterek program sonunda çeşitli hediyeler takdim ettiler. 


Son Güncelleme: 02.08.2018 11:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37