banner55

Ey insanlık teröre karşı birleş

Ey insanlık teröre karşı birleş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ocak 2017 Pazar 23:25
Ey insanlık teröre karşı birleş



2016 yılını 2017 yılına bağlayan gece "Yeni yılda daha fazla uyumak istiyoruz, bu yüzden uykuya 2016 yılı itibarı ile girip 2017 yılına da uykuda girmek gibi bir niyetimiz" var diye kendimizi 23.00 sıralarında yatağa atıp uymaya çalışırken, gece yarısı saat 02.00 sıralarında İstanbul/Ortaköy’de Reyna Gece kulübüne kişi ya da kişiler tarafından saldırı yapıldığını ve ilk belirlemelere göre 39 kişinin öldüğü 69 kişinin de yaralandığı haberini aldık.

Bir taksi ile Noel Baba kıyafetinde Gece kulübünün kapısına gelen terörist gece kulübünün girişinde bulunan özel güvenlik görevlisi ve polisi şehit ettikten sonra yüzlerce kişinin arasına dalıp otomatik silahla 39 kişiyi öldürüyor 69 kişiyi de yaraladıktan sonra elbiselerini değiştiriyor ve gecenin karanlığına karışarak kayboluyor.

2016 yılında canımızı yakan olaylardan kurtulmak adına geçen yıldan bir an önce kurtulmaya çalışırken 2017 yılına girdiğimiz ilk saatlerde de böylesi acımasız bir terör saldırısının yapılması ile bu saldırıların içerisinde bulunduğumuz yıl itibarı ile de devam edeceği ortaya çıkmış oldu.

Ortaköy’deki Gece kulübünde meydana gelen bu saldırının arkasında kim yada kimler var ..? sorusu saldırgan yakalandığı takdirde öğrenilecek, İstanbul gibi dünya başkenti bir yerleşim merkezinde dünyanın hemen her ülkesinden insanların eğlenmek amacı ile gittikleri gece kulübünde acımasız bir saldırı sonrası öldürülmeleri terörün hedefinin artık bütün insanlık olduğunu da gözler önüne seriyor.

İstanbul’da Beşiktaş stadının yanında meydana gelen saldırıdan sonra hızlanan ve Kayseri’de kendisini gösteren terör  Ankara’da Rus büyükelçisinin bir güvenlik görevlisi tarafından öldürülmesi ile daha çok bireysel terör hareketine doğru dönmüş ve İstanbul/Ortaköy’deki gece kulübü saldırısında da yine “Bireysel terör” olarak ortay acıkmıştır.

Canımız 2017 yılının ilk saatlerinde yine yandı, Gece kulübü saldırısı ile çok net bir şekilde anlamış olduk ki bundan sonra da hatta 2016 yılından daha da gazla bir şekilde terör ve teröristler ile karşı karşıya kalacağız, Olayın Reyna gibi bir gece kulübünde meydana gelmesi  bundan sonra kalabalık yerlerde daha da dikkatli olmamızı mecbur kılıyor.

Dünyanın bütün ülkelerinin terör karşısında tek vücut olmaları, Başka ülkelere terör ihraç etmekten vazgeçmeleri gerekiyor zira Gece kulübü saldırısında gördük ki terörün hedefi sadece Türkler değil bütün İnsanlık alemidir.

Yeni yılın ilk saatlerine meydana gelen saldırıyı şiddetle kınıyoruz, böylesi olayların önlenmesi adına yapılması gereken ne varsa yapılmalı önlemler en üst düzeyde alınmalı ve İnsanlık bir şekilde bu terör belasından kurtarılmalıdır.

Bütün insanlık teröre karşı tek vücut olmadığı takdirde bundan sonra da canımızın daha fazla yanacağımızı biliyoruz bu yüzden bütün insanlığa “Teröre karşı birleşin “çağrısını dün olduğu gibi bugünde yapıyoruz. 



Son Güncelleme: 02.01.2017 12:30
Anahtar Kelimeler:
KırklareliAvMühreÖrdek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37