FETÖ yalanıyla emekli astsubayı dolandıran 2 kişi yakalandı

Baba ve oğul dolandırıcılar 3. gün yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Eylül 2016 Salı 17:23
FETÖ yalanıyla emekli astsubayı dolandıran 2 kişi yakalandı
Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde telefon dolandırıcıları, emekli astsuba K.G.'yi adının Fethullahçı Terör Örgütü'ne karıştığını söyleyerek korkuttu.

Telefon dolandırıcıları ilk gün 46 bin lira ve 6 bilezik, ikinci gün 53 bin 700 TL, üçüncü gün 3 tabancayı alırken, emekli astsubaydan arsasını da satmasını istedi. Noterde emekli astsubay ile buluşan dolandırıcı baba ve oğlu yakalanarak tutuklandı.

Başiskele Yeniköy Mahallesi'nde oturan emekli astsubay 55 yaşındaki K.G.'yi telefonla arayan telefon dolandırıcıları, astsubaya adının Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmasına karıştığını söyledi. Telefon dolandırıcılarının yalanlarına inanan emekli astsubay, adının soruşturmadan çıkarılması için istenen parayı hazırladı. K.G. 1 Eylül tarihinde dolandırıcılara 46 bin lira ve eşine ait 6 bileziği teslim etti.

Ertesi gün emekli astsubayı arayan telefon dolandırıcıları yeniden para istedi. K.G. bu kez 53 bin 700 lirayı dolandırıcılara verdi. Astsubay kendisini yeniden arayan dolandırıcılara üçüncü gün 3 tabancasını teslim ederken, dolandırıcılar arsasını da satmasını istedi.

Emekli astsubay K.G. yaklaşık 135 bin lira değerindeki arsasının satılmasının istenilmesi üzerine dolandırıldığını anlayarak polisi aradı. K.G. dolandırıcılarla noterde buluşurken, polis baskın düzenledi.

Polis, 59 yaşındaki M.K. ile oğlu 23 yaşındaki M.K.'yı gözaltına aldı. Bugün adliyeye sevk edilen baba ve oğlu tutuklandı.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 07.09.2016 01:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37