Gazeteci Coşkun Orhan mezarının başında anıldı

Gazeteci Coşkun Orhan mezarının başında anıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ocak 2019 Perşembe 16:02
 Gazeteci Coşkun Orhan mezarının başında anıldı


2013'ün
ilk günlerinde elim bir hastalık sonucunda kaybettiğimiz Gebzeli gazeteci Coşkun Orhan, ölümünün 6'ıncı sene-i devriyesinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği programla Gebze Merkez Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. 

40 yaşında aramızdan ayrılan Coşkun Orhan dualarla anılırken, anma törenine Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Çatak, Başkanvekili Cemal Kaplan, Başkan Yardımcıları Yunus Kahraman, Hakan Süer ile yönetim kurulu üyeleri, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kulis Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Oğuz, Merhum Coşkun Orhan'ın ağabeyi Vural Orhan, kardeşi Taylan Orhan, akrabaları ve basın camiasının tanınmış simaları katıldı. 
 
UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

Anma töreninde konuşan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yunus Kahraman, "Rahmetli Coşkun Orhan basın sektörümüze çok önemli katkıları bulunmuştu. Bizler Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak kendisini hiç unutmadık ve bundan sonra da unutturmayacağız. Bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ise, "Coşkun sevdiğimiz bir kardeşimizdi. O’nu genç yaşta kaybetmek bizleri derinden üzdü. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına tekraren sabırlar dilerim" ifadelerini kullandı. Son olarak konuşan merhumun ağabeyi Vural Orhan, "Bu anlamlı organizasyon için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür ediyorum. Allah her birinizden razı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 03.01.2019 16:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37