Gazeteci Yenerer, FETÖ – PKK - ABD işbirliğini anlattı

Gazeteci Yenerer, FETÖ – PKK - ABD işbirliğini anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2017 Pazartesi 10:51
Gazeteci Yenerer, FETÖ – PKK - ABD işbirliğini anlattı



Gazeteci-yazar
Vedat Yenerer,  9. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılarak PKK – FETÖ - ABD işbirliğini gözler önüne serdi

9. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan gazeteci-yazar Vedat Yenerer, Karamürsel Alp Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği söyleşide 'PKK – FETÖ -  ABD işbirliği' ile ilgili önemli detaylar anlattı.

Meslek hayatı boyunca birçok kez PKK kamplarına giderek röportajlar ve haberler yaptığını belirten Yenerer, "Güneydoğu FETÖ-PKK işbirliği sayesinde PKK'lıların nerede olduğunu bir türlü tespit ederek ateş altına alamıyor’’ dedi. Ordu ve emniyet içinde bulunan FETÖ’cüler yüzünden PKK'ya süresiz bilgi akışı sunulduğunu ifade eden Yenerer, "Ordu daha harekete geçmeden PKK'lılar bulunduğu yerden çoktan kaçmış oluyor" dedi.

BU ÜLKENİN 32 YILINI YEDİLER
Yenerer, "Bu ülkenin parasını yiyen asker, savcı, polis FETÖ’cü hainler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 32 yılını yediler. Neden 32 yıldır Doğu ve Güneydoğu’da sınır kulelerinde saat 4’ten sonra asker nöbet tutmuyor. Türkiye’de ne yazık ki ulusal güvenlikte sıkıntılar var" dedi.

TÜRKİYE’Yİ SÖMÜRDÜLER
"Neden sadece mültecileri Türkiye alıyor? Ürdün neden almıyor, İran neden almıyor, Suudi Arabistan neden almıyor?" sorularını yönelten Yenerer, "Mülteci yardımı dünyadan borç alarak yapılmaz, artık bu işe bir sorun bulmamız lazım. FETÖ, PKK ve ABD işbirliği 32 yıldır devam ediyor. Bunlar sadece askeri alanda değil, siyasi, ekonomik ve sanayi alanında da yıllarca Türkiye’yi sömürdüler.

Yıllarca yer altı zenginliklerimizi çeşitli oyunlarla kendi adamlarına çıkarttırıp, Türkiye’yi milyarlarca zarara uğrattılar. Yıllarca Türkiye’yi bitmiş, dışa mahkûm gibi gösterdiler. Türkiye istesin ne borcu kalır, ne de dışa bağımlılığı" diyerek sözlerini tamamladı. 
Son Güncelleme: 15.05.2017 10:57
Anahtar Kelimeler:
TIRKazaTrafikYaralı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37