Gebze Ballıkayalar'da ayağı kırılan genç kurtarıldı

Gebze Ballıkayalar'da ayağı kırılan genç kurtarıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Haziran 2017 Çarşamba 16:44
 Gebze Ballıkayalar'da ayağı kırılan genç kurtarıldı


Gebze'deki Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda şelalenin bulunduğu alanda düşmesi sonucu ayağı kırılan 18 yaşındaki Güven M. mahsur kaldığı yerden İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerince alınarak ambulansa götürüldü.

Olay dün Ballıkayalar Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Kayalıklardaki şelalenin bulunduğu alanda kayarak düşen Güven M.'nin sağ ayağı kırıldı. Haber verilmesi üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, itfaiye ve 112 Acil ekipleri olay yerine geldi. Ekipler kayalıklarda gencin bulunduğu yere yürüyerek ulaştı.

Sağ ayağı kırılan gence 112 Acil görevlileri müdahalede bulundu. Güven M. daha sonra iki görevli tarafından elde taşınarak ambulansın bulunduğu yere götürüldü. Hastaneye kaldırılan genç tedavi altına alındı.

AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul hafta sonu ve tatillerde özellikle tercih edilen bölgenin uçurumlar ve yüksek kayalıklar barındırdığına dikkat çekerek, "Profesyonel sporcular için bile gerekli önlemler alınmadığında riskler barındıran bölgenin herhangi bir tecrübesi olmayan vatandaşlarca da tedbirsiz şekilde adrenalin ve macera amaçlı olarak kullanıldığına şahitlik etmekteyiz. Gebze Kaymakamlığımızdan gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve riskli bölgelerin vatandaşlarımıza kapatılması talebinde bulunacağız. Daha acı kaza vakalarıyla karşılaşmamak için vatandaşlarımızdan da duyarlılık beklemekteyiz" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 28.06.2017 16:46
Anahtar Kelimeler:
ÖlümElektrikSağlık
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37