Gebze Belediyeler Birliği başkanlığına Şayir seçildi

Gebze Belediyeler Birliği başkanlığına Şayir seçildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mayıs 2019 Salı 16:23
 Gebze Belediyeler Birliği başkanlığına Şayir seçildi

Gebze Belediyeler Birliği Mayıs ayı Meclis toplantısında birlik başkanlığı görevine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir seçildi.

Gebze Belediyeler Birliği Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün katılımlarıyla Gebze Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşti.  Birlik üyelerinin oylarıyla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediyeler Birliği başkanlığına seçildi. 

Yeni dönemde birlik başkanlığı görevini 2 yıl yürütecek olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönemlerde birlik başkanlığı yapmış belediye başkanlarına ve birlik yönetimine teşekkür etti.

BİZ BİR BÜTÜNÜZ

Gebze Belediyeler Birliği'nin 4 ilçenin ortak sorunlarının paylaşıldığı ve ortak çalışma alanlarıyla ilgili kararların alındığı önemli bir organ olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı ve Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Hamza Şayir; "Dört ayrı ilçe olmamıza rağmen birbirimizle bir bütünüz ve ortak sorunlarımıza birlikte çözümler üretiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme anlayışımızı Belediyeler Birliğinde de uygulamayı sürdüreceğiz. 

Birbirimizin bilgi, birikim ve deneyimlerinden yararlanarak, demokratik bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Ayrıca hizmet yarışında beraber yol yürüdüğümüz değerli Belediye Başkanı arkadaşlarım ve Gebze Belediyeler Birliği Meclis üyelerimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Son Güncelleme: 08.05.2019 10:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37