Gebze Belediyesi bu yanlıştan vazgeçsin

Gebze Belediyesi bu yanlıştan vazgeçsin

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Temmuz 2019 Cuma 09:50
 Gebze Belediyesi bu yanlıştan vazgeçsin


Gebze kamuayondan peş peşe gelen açıklamalarla Gebze Belediyesi'nin 15 Temmuz'da yapacağı programa Atatürk'e hakaret ettiği iddia edilen Ahmet Anapalı'ya büyük tepki gösterildi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, CHP Gebze İlçe Başkanlığı Basın yayın ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Başkan yardımcısı Ali Haydar Araz, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, bir çok Gebzeli STK'lar ve vatandaşlar tarafından yapılan açıklamada Gebze Belediyesi'nin yanlıştan dönmesi ve Anapalı'nin programının iptal edilmesi istendi.


İşte yapılan açıklamalardan bir kaç tanesi:


Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın:

Kamuoyuna; 
Gebze Belediyesi'nin 15 Temmuz programına konuşmacı olarak Ahmet Anapalı'nın davet edildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Bu son derece yanlıştır. Kabul edilemez.
Çünkü; bu kişi Cumhuriyetimizin kurucusu sonsuz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e televizyon programında skandal yaratacak sözlerle hakaret etmiştir.
Ahmet Anapalı'nın 15 Temmuz programından çıkarılmasını yetkililerden talep ediyoruz. Lütfen bu yanlıştan dönünüz.
Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla. 



İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk:

Kamuoyunun bilgisine,

Gebze Belediyesi'nin 15 Temmuz programında konuşmacı olarak Ahmet Anapalı’nın davet edilmiş olduğunu üzülerek öğrendim. Hemen her platformda, sosyal medyada ve televizyonda ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatıp hakaret eden bu şahsın, 15 Temmuz gibi kutsal ve değerli bir günde kentimizde olacak olması kabul edilebilir gibi değil. 

Bu daveti oldukça yersiz ve anlamsız bulmakla birlikte hem şahsım hem de temsil ettiğim partim adına ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk isminin kırmızı çizgimiz olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. 

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatan bu şahsın kentimizde bizlere anlatacağı hiç bir şey olmadığı düşüncesindeyim. 15 Temmuz tarihi Türk milleti adına önemli bir tarih. Böylesi anlamlı bir günde Gebzeli vatandaşlarımızın en hassas noktalarından birisi olan Atatürk ismine yönelik yakışıksız sözler sarf eden şahsın, bizlerle olma fikri toplum vicdanını son derece yaralayacaktır. 
Yetkililerin en kısa sürede bu yanlıştan dönmelerini arzu ediyorum. 15 Temmuz tarihinde ve ondan sonraki programlarda milli ve manevi değerlerimize dil uzatmamış, yüreğinde Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ve saygısı olan katılımcıların şehrimizde bizlerle birlikte olmaları en büyük beklentimizdir. 
Konunun takipçisi olacağım konusunda şahsım ve temsil ettiğim partim adına söz veriyorum. Saygılarımla.



CHP Gebze İlçe Başkanlığı Basın yayın ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Başkan yardımcısı Ali Haydar Araz:

Gebze Belediyesi bu hatadan ivedi geri dönmeli.

Akit TV'de Saklanan Tarih adlı programda Türkiye Cumhuriyeti ve partimizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'e askerlik döneminde "Zurnanın son deliği, gel git işler yapan, bana su getir, sırtımı kaşı, bacağıma masaj yap emirlerini uygulayan emir subayıydı" diyerek aklınca aşağılamaya çalışan, hakaret eden, daha sonra bu söylemlerinden dolayı özür dileyen Ahmet Anapalı adlı kişiyi, Gebze Belediyesi'nin 15 Temmuz darbe girişiminin yıl döneminde yapılacak olan programa konuk edileceğini öğrenmiş bulunmaktayız.

CHP Gebze ilçe başkanlığı olarak, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden bu şahsı Gebzemiz'de istemediğimizi, Gebze Belediye başkanı sayın Zinnur Büyükgöz'den adı geçen şahsın konukluğunun iptal edilmesini istiyoruz.

Tüm kamuoyuna duyurulur.
Son Güncelleme: 12.07.2019 19:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37