Gebze Center AVM’de Haziran ayı dopdolu geçecek

Gebze Center AVM’de Haziran ayı dopdolu geçecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Haziran 2019 Pazartesi 11:10
 Gebze Center AVM’de Haziran ayı dopdolu geçecek


Ziyaretçilerinin
sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, , yaz tatilinin başlaması şerefine organize ettiği, dört gün sürecek büyük karnaval ve lisanslı çocuk etkinlikleriyle minikleri mutlu edecek. Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Haziran ayında ayrıca İlyas Yalçıntaş konserine de ev sahipliği yapacak.

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yaz tatilinin başlamasına özel düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle yaz coşkusunu daha da artırıyor. Gebze Center AVM, unutulmaz şenlikler ile her yaştan ziyaretçiye aileleriyle vakit geçirebilecekleri eğlence vaat ediyor. 

Haziran ayında yaz tatiline çıkan öğrencileri de unutmayan merkez,  Kaşık Kukla, Şeker, Saksı boyama ve çiçek dikme, Kuş kafesi boyama ve Kumlu Boyama Çocuk Atölyesi düzenleyecek. 

Yaz tatilinin başlaması şerefine dört gün sürecek büyük karnavalda her gün farklı atölyeler, okçuluk, Xbox oyun alanları ve eğlenceli aktiviteler olacak. Sevilen çizgi dizi kahramanları Rafadan Tayfa ve Hapşuu da özel gösterileri ile çocuklarla buluşacak. 

Karneni Getir Hediyeyi Kap Kampanyası’nda ise karnesini getiren ilk 100 öğrenci Penguen Kitap Evi’nden hediye çeki kazanacak. 

Haziran ayının bir diğer önemli etkinliği Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Babalar Günü’nü sürpriz hediyeli penaltı turnuvası ile taçlandıracak. 

Besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı İlyas Yalçıntaş da mini konser ve imza günü ile Haziran ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. 
Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


FİBA COMMERCİAL PROPERTY MANAGEMENT HAKKINDA
FİBA CP çatısı altında faaliyet gösteren AVM kiralama ve yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) 2018 yılında kuruldu. Sektörü takip ederek kiracı, müşteri ve yatırımcı taleplerini en verimli koşullarda bir araya getirmeyi amaçlayan FİBA CPM, alışveriş merkezlerinde ileri standartları oluşturarak kiracılar için ideal ortamı sunarken, kurumların ciro artışına da katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösteriyor.

FİBA CPM hali hazırda Gebze AVM ve FİBA CP sahipliğinde olan Çin - Star Mall, Romanya - Plaza Romania ve Bucuresti Mall, Moldova - Shopping Malldova, Türkiye’de ise İnegöl AVM projelerinin yönetimini üstleniyor. M1 Adana AVM, M1 Gaziantep AVM, M1 Konya AVM ve M1 Kartal AVM’ler de ise Kiralama yönetimini yürütüyor.
Son Güncelleme: 11.06.2019 11:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37