banner55

Gebze Center AVM'de okula dönüş zamanı

Gebze Center AVM'de okula dönüş zamanı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 14:49
 Gebze Center AVM'de okula dönüş zamanı

 

Gebze Center AVM, eylül ayında düzenlediği birinden özel kampanya ve etkinliklerle hem çocukları hem de ebeveynleri mutlu edecek. Okul seti hediye kampanyası, atölye ve sahne gösterileri, ünlü Pedagog Gözde Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek söyleşi ile Gebze Center AVM’de yine dopdolu bir ay ziyaretçilerle buluşacak.

Okula dönüş sezonu Gebze Center AVM’de adeta bir şenlik havasına bürünüyor. Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, Eylül ayını birbirinden renkli kampanya ve etkinliklerle karşılıyor.

Çocukların kodlama kurallarını öğrenerek kendilerine tabletten basit oyunlar tasarlayabilecekleri Oyun Kodlama Atölyesi ve özel bir program sayesinde çizdikleri resimlerinin hareketli versiyonlarını yapabilecekleri Sanal Gerçeklik Atölyesi bu ay, minik ziyaretçileri ağırlayacak.

Sevilen çizgi dizi “Elif’in Düşleri” ve Türkiye turne kapsamı dışında ilk kez Gebze Center’a gelen Şirinler gösterisi yine çocuklara keyifli dakikalar geçirtecek. Eylül ayında düzenlenecek Okula Dönüş Kampanyası’nda çocuklar tam 81 parçalık Okul Setinin sahibi olacak. Ayrıca hepsi birbirinden değerli pek çok marka açacağı özel stantlarda ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Ebeveynleri de unutmayan Gebze Center, ‘Süper Dadı’ olarak da tanınan ünlü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı, Pedagog Gözde Erdoğan’ın katılımıyla bir söyleşi düzenleyecek.

Ayrıca onlarca markanın indirimli ürünlerinin satışa sunulacağı “Geleneksel İndirim Günleri” de Eylül ayında Gebze Center AVM’de olacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Son Güncelleme: 11.09.2019 14:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37