banner55

Gebze demiryolu yaya köprüsü tamamlanıyor

Gebze demiryolu yaya köprüsü tamamlanıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Nisan 2018 Çarşamba 22:28
 Gebze demiryolu yaya köprüsü tamamlanıyor


Kocaeli
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Barış Mahallesi’nde inşa edilen demiryolu yaya köprüsü tamamlanmak üzere.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaya olarak rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla gerekli görülen yerlere yaya köprüleri kuran Ulaşım Daire Başkanlığı Gebze’de bir geçit daha inşa ediyor. Gebze Barış Mahallesi’nde inşa edilen yaya köprüsü YHT demiryolu üzerinden yaya akışını sağlayacak önemli bir geçit olacak.

40 METRE UZUNLUĞUNDA

Büyük oranda tamamlanan yaya köprüsü 40 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde inşa ediliyor. Yaya üst geçidinin yapımında toplam 135 ton çelik malzeme kullanılıyor. Çalışmaları süren yaya köprüsünün iki yakasında da birer engelli asansörü yer alıyor. 

KAYMAZ ZEMİN

Yaya köprüsünün zemininde yürüyen yayaların kaymaması için tartan pist malzeme kullanılıyor. Tabliye ve merdiven atölye imalatları devam ediyor. Üst geçidin merdiven ve çevre düzenleme uygulamaları da sürüyor.

BİR YAYA KÖPRÜSÜ DAHA

Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi D-100 üzerinde bir yaya köprüsü daha inşa ediyor. Osman Yılmaz Mahallesi’nde yapımı devam eden köprü tabliye çalışmaları yapılıyor. Bu yaya köprüsü D-100 üzerinden kesintisiz yaya akışı sağlayacak. 


Son Güncelleme: 04.04.2018 22:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37