Gebze Otogarı'na yeni yönetim

Gebze Otogarı'na yeni yönetim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2016 Perşembe 18:24
 Gebze Otogarı'na yeni yönetim
S.S. Gebze Otogar İşletmeleri Otobüs İşletmeciliği ve Servis Hizmetleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi yönetimi Gebze basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Mustafa Cem Yıldırım geçen ay seçimle bayrağı devraldıklarını belirterek, "Otogar esnafları olarak planlarımızı, programlarımızı herkesi dinleyerek, görüşlerini alarak geliştireceğiz ve uygulayacağız" dedi.


Yıldırım konuşmasında şunları söyledi:

2011 yılında kurduğumuz kooperatifimizde yapmış olduğumuz seçimli genel kurulunda yönetim değişikliği yaparak bayrağı devralmış bulunmaktayız.

Gebzemizin görünen yüzü olan otogarımızda kooperatifimize 22'sinin üyeliğini tamamlanmış, 4'ünün en kısa sürede tamamlanmaya çalışılacak olan 26 işletme bulunmaktadır. Ortalama 250-300 firmanın faaliyet içerisinde olduğu otogarımızda bin civarında araç, giriş çıkış yapmaktadır.

Birlikten güç doğar atasözümüzde olduğu gibi yardımlaşma, birlikte hareket etme, ortak amaçta buluşma hedefleri doğrultusunda bir araya gelen bir yönetim kuruluyuz.

Tüm yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte oluşturacağımız uygulanabilir ekonomik, sosyal kültürel çalışmalarla kooperatifimize daha dinamik ve güçlü bir yapı kazandırma çabası içinde bulunacağız. 

Bu süreçte bugüne kadar otogar esnafından yardımlarını ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta belediye başkanımız sayın Adnan Köşker ve çalışma arkadaşları olmak üzere, mülkü amirlerimize ve siyasi parti yöneticilerimize teşekkür eder, bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek, desteklerinden ve yardımlarından onur duyacağımızı belirtmek isterim.

Planlarımızı, programlarımızı herkesi dinleyerek, görüşlerini alarak geliştireceğiz ve uygulayacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliklerimizi artırma gayreti içinde olacağız.

YENİ YÖNETİM KURULU:

Başkan: Mustafa Cem Yıldırım
Başkan Yardımcısı: Kenan Temel
Başkan Yardımcısı: Mustafa Çakar
Sekreter: Seyfi Sinan Bulut
Muhasip: Vural Bingöl
Üye: Ali Demirtürk
Üye: Murat Yıldız 




Son Güncelleme: 24.11.2016 18:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37