Gebze TükoDer, Çanakkale'de

Gebze TükoDer, Çanakkale'de

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2018 Pazartesi 10:22
Gebze TükoDer, Çanakkale'de

Kısa adı TükoDer olan Tüketiciyi Koruma Derneği Gebze Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri geçtiğimiz Cumartesi gecesi Gebze'den yola çıkarak Çanakkale'ye gittiler. 

Çanakkale savaşında vatan uğruna hayatını feda eden şehitlerimizi ziyaret ederek rehber eşliğinde bilgi alan TükoDer’ liler duygu dolu anlar yaşadılar. 



Konu hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyesi Yılmaz Koçyiğit şunları söyledi:

Çanakkale’ de vatan uğruna hayatını feda eden şehitlerimizi ziyaret etmek, aziz hatıraları önünde ruhlarına fatiha okumak inanılmaz bir duygu. Kurşun karşısında süngü ile mücadele eden, 7 düveli karşısına alarak vatanın bir karış toprağını vermeyen atalarımızın bıraktıkları bu miraslara sahip çıkmak her Türk vatandaşının görevi. 

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek üyelerimiz ve ailelerimize bir organizasyon yapma fikri ortaya çıktı.
  
Birkaç önerinin içinde en çok oylamayı Çanakkale alınca oraya gittik. Herkes çok memnun kaldı. Bu anlamda yönetim kurulu üyemiz Taşkın Kardeş'in çok büyük katkıları oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. TükoDer Gebze Şubesi olarak bu tür organizasyonlarımız devam edecek. 


Son Güncelleme: 17.09.2018 13:06
Anahtar Kelimeler:
Gebze TükoDerÇanakkalede
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37