banner55

Gebze’de bayram tedbirleri alındı

Denetim ekipleri artırıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Eylül 2016 Salı 22:09
Gebze’de bayram tedbirleri alındı
Gebze Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle İlçede vatandaşların bayramı huzur ve güvenli bir şekilde karşılamaları, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve vatandaşların istek ve şikayetlerinin zamanında değerlendirilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Bayram boyunca Zabıta Müdürlüğü alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelerde, semt pazarlarında kurban satış yerlerinde ve mezarlıklarda denetim ekiplerinin sayısını artıracak ve kontrollerini sürdürecek. 

Vatandaşlar Zabıta Müdürlüğünün 641 78 08 ve ALO Zabıta 153 telefon numaralarından dilek ve şikayetlerini iletebilecek. Veteriner İşleri Müdürlüğünce kurban satış yerlerinde Kurban Bayramı sonuna kadar dezenfekte çalışmaları devam edecek. Ayrıca bayram boyunca veteriner hekim ve hayvan yakalama timleri görevli olacak.

VATANDAŞLAR İLETEBİLECEK

Vatandaşlar Veteriner İşleri Müdürlüğüne 641 78 15 ve 642 04 30 nolu telefonlardan ulaşabilecek. Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü kurban kesim yerlerinde kurban atıklarının temizlenmesi için kepçe ve kamyon ile müdahale edecek. Zabıta ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce kurban satış yerinde tahsis edilen yerler dışında seyyar ve izinsiz hayvan satışlarına müdahale edilmekte. 
Son Güncelleme: 07.09.2016 01:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37