banner55

Gebze’de Halk Buluşmaları hız kesmiyor

Gebze’de Halk Buluşmaları hız kesmiyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Eylül 2019 Çarşamba 15:08
Gebze’de Halk Buluşmaları hız kesmiyor

 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Buluşması’nda ağırlıyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Halk Buluşması’nda ağırlıyor. Halk Buluşmaları’nda vatandaş Başkan Büyükgöz’e sorunlarını bizzat kendisi iletiyor. 
Sorunları tek tek dinleyen Başkan Büyükgöz, “Bizler vatandaşa hizmet etmek için buradayız. Hemşerilerimizle iç içe olmaya özen göstereceğiz, onların sorunlarını dinleyip, dertleriyle dertleneceğiz. 
Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Halk buluşmalarımızda Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. 

Bununla kalmıyor buraya gelemeyen vatandaşlarımız için de Mahalle Meclisleri yapıyor kendi mahallerinde mahalle sakinlerini dinliyoruz. Verdiğimiz sözün arkasındayız her zaman ulaşılabilir başkan olacağım” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 18.09.2019 15:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37