Gebze'deki STK'lar 29 Ekim’i ortak kutlayacaklar

STK'lardan ortak karar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2016 Çarşamba 22:59
Gebze'deki STK'lar 29 Ekim’i ortak kutlayacaklar
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Gebze’de coşkulu ve geniş bir katılımla kutlanması için siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek toplantı yaptılar. Emekliler Derneği Gebze Şubesi’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda kurum temsilcileri görüşlerini açıkladılar.

Geçtiğimiz hafta Gebze Sivil Toplum Dayanışma Platformu’nu oluşturan derneklerin başkanları toplanmış ve daha etkin kutlama için diğer sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katılımı ile geniş bir toplantı yapılmasına karar verilmişti.
Yapılan toplantıda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının etkinlik içeriği, duyuru ve katılımın geniş olması yönünde fikirler dile getirildi.
Toplantı sonunda bu çalışmaları yönlendirecek bir komisyon kuruldu. Komisyon ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri 10 Ekim Pazartesi akşamı saat 18.30’da Emekliler Derneği Gebze Şubesi’nde yeniden bir araya gelecekler.
 
ÇOK SAYIDA STK KATILACAK
 
Emekliler Derneği’nin ev sahipliğindeki toplantıya CHP Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı S.Nilgün Aydın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve Nurhan Banu Üner, Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, yöneticiler Fatma Pehlivan ve Ramazan Kibar, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, yöneticiler Gazi Aydoğdu ve Özkan Er, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem, Eğitim-İş Gebze Şube Başkanı Bülent Metin, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Kaya, Gebze Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı İsmail Baş. Güner Anlar Baş ve Sevinç Demirli, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Vatan Partisi’nden Mustafa Cerit ve Yavuz Durmaz katıldı. 
Son Güncelleme: 06.10.2016 10:00
Anahtar Kelimeler:
Kazaİnegöl
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37