Gebze'nin en büyük çorba restoranı Kervan açıldı

Gebze'nin en büyük çorba restoranı Kervan açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ekim 2017 Salı 22:30
 Gebze'nin en büyük çorba restoranı Kervan açıldı
Toplam 450 metrekarelik alanı ile Gebze’nin en büyük çorba ve ızgara restoranı Kervan Çorba ve Izgara Restoran açıldı.

Gebze Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi’nde hizmete giren Kervan Çorba ve Izgara Restoran, 250 metrekare dış mekan ve 200 metrekarelik iç mekanıyla Gebze’nin en büyük çorba ve ızgara restoranı olma özelliğini taşıyor. 
Muhammet Çavaş, Mustafa Aşkın, Erdal Yiğit ve Hamit Kuş tarafından  açılan mekanda aynı anda 500’ün üzerinde kişiye hizmet verilebiliyor. 24 saat boyunca İşkembe’den, Ezo Gelin’e kadar her türlü çorbanın bulunduğu mekanda ayrıca her çeşit et yemeği de servis ediliyor. 
Gaziantep’in ünlü yemeği Beyran’ın da bulunduğu mekanda kullanılan yemeklerin tamamı firmanın kendi kestiği büyükbaş hayvanların etlerinden yapılıyor. Gruplara ve toplantılara uygun bir altyapıya sahip olan restoranda ayrıca ev baklavasından, trileçeye kadar geniş bir yelpazede tatlı servisi de yapılıyor. 
Kervan Çorba’nın ortaklarından olan Kocaeli ve Gebze bölgesinin tanınmış simalarından Hamit Kuş, "4 ortak olarak hizmete açtığımız Kervan Çorba ve  Izgara salonu halkımıza 24 saat 30 tecrübeli çalışanı ile hizmet verecektir. Gebze bölgesinde çorbalarımızla oldukça iddialıyız. 

24 saat boyunca müşterilerimize  İşkembe, Tuzlama, Damar, Beyin Söğüş, Yanak Söğüş, Siyah Paça, Çürük Paça, Tırnak Paça, Bütün Kuzu Kelle çorbalarımızın yanı sıra etlerimiz de kendi kesimimiz olup Afyon, Balıkesir ve Balıkesir yöresinin etleri tarafından hazırlanan Kebap ve Izgara çeşitlerimizle Gebze ve bölgemizin hizmetindeyiz" dedi. 


Son Güncelleme: 31.10.2017 22:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mehmet karamehmet 2017-12-04 19:18:27

Insan bir telefon numarasi ekler internete

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37