genç-İMO üyeleri Zeray İnşaat şantiyelerini gezdi

genç-İMO üyeleri Zeray İnşaat şantiyelerini gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2019 Salı 21:11
   genç-İMO üyeleri Zeray İnşaat şantiyelerini gezdi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve şubenin gençlik kolları olan genç-İMO üyeleri geçtiğimiz hafta içi Zeray İnşaat A.Ş’nin şantiyelerine teknik gezi düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut’un da öğrencilere eşlik ettiği gezi öncelikle İSG sunumuyla başladı. Daha sonra şantiyede uyulması gereken kurallar ve yasaklar anlatıldı.
İNŞAAT SAHASINI GEZDİLER

Geleceğin inşaat mühendisi adayları, Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Güneşi projesi ve Kartepe'de inşa edilenen Forum Anatolia Kartepe projesinin şantiyesinde incelemelerde bulundular. 

Projenin  mimarisi ve sunumu anlatıldıktan sonra baretlerini takıp, yeleklerini giyen mühendislere inşaat sahasında projenin Proje Koordinatörü İnşaat Mühendisi Fayik Ortaç eşlik ederek, genç-İMO üyelerine inşaatta yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacaklar 
hakkında bilgi verdi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bulut, gezi sonrasında yaptığı açıklamada geziye katılan öğrencilere ve bu gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen başta genç-İMO Başkanı Muharrem Önder’e ve Zeray İnşaat A.Ş yetkililerine destekleri için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.03.2019 21:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37