banner55

Genç kız silahı sütyeninde saklamış!

Genç kız silahı sütyeninde saklamış!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Aralık 2017 Cumartesi 13:58
 Genç kız silahı sütyeninde saklamış!


Silah kuryesi üniversite öğrencisi genç kız tabancayı sütyeninde saklamış.

Konya'da ülkeye kaçak yollarla getirilen 7 tabancayla yolcu otobüsünde yakalanan üniversite öğrencisi, 21 yaşındaki Banu A. ve ona silahları verdiği tespit edilen 38 yaşındaki Ömer T. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 6 tabancanın kol çantasında, diğeri ise genç kızın sütyeninde bulunduğu belirtildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube ekipleri, Güneydoğu’dan Konya’ya 1'i kadın 2 şüphelinin yolcu otobüsüyle kaçak yollarla tabanca getireceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine otobüsü belirleyen ekipler operasyon için harekete geçti. 

Polis, Banu A. ve Ömer T.’yi bindikleri otobüste yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramada genç kızın kol çantasından 6 tabanca ele geçirildi. Banu A.’nın yapılan üst aramasında ise sütyenine sakladığı 1 tabanca daha bulundu. 

Üniversitede işletme bölümü 3’ncü sınıfta okuduğu belirtilen ve para karşılığında kuryelik yaptığı saptanan Banu A. ile ona bu silahları verdiği öne sürülen besici Ömer T., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Her iki şüpheli de, ‘Silah kaçakçılığı ve Ateşli silahlar kanuna muhalefet’ suçlarından tutuklandı. Yaklaşık 200 bin lira değerinde olduğu öne sürülen tabancalara polis tarafından el konuldu. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 16.12.2017 13:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37