banner55

Genç MÜSİAD Gebze'den anlamlı proje

Genç MÜSİAD Gebze'den anlamlı proje

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ağustos 2017 Perşembe 11:20
    Genç MÜSİAD Gebze'den anlamlı proje



Genç
MÜSİAD Gebze, 'Bu Yaz Camide' isimli projesi kapsamında Mustafa Paşa Camisi öğrencilerine Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi turu düzenledi. Organizasyona katılan çocukların neşesi gözlerinden okundu.

Genç MÜSİAD Gebze, gençleri camileri teşvik etmek amaçlı düzenlediği 'Bu Yaz Camide' projesinde ödül olarak öğrencileri Hayvanat Bahçesine götürdü. Hem eğlenen hem öğrenen öğrenciler etkinlikten büyük keyif aldı.

MALKOÇ: İSTEDİĞİMİZ BUYDU
Yapılan projenin önemine değinen Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Enes Malkoç, "Dönem başında başladığımız proje kapsamında çocuklar ile elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalıştık. Yaptık bitti demek yerine ikramlar yaparak tanıştık ve akabinde ödül olarak hayvanat bahçesini düşündük. Gençler hem öğrendi hem de eğlendi. İstediğimiz zaten tam olarak buydu" diye konuştu.

ÖDÜLLENDİRME BİTMEDİ
Ödüllendirmenin henüz bitmediğine de değinen Başkan Malkoç, "Camiye kursa gelen 300’e yakın erkek 250'ye yakın kız öğrenci vardı. Bu öğrencilerinde haliyle Kuran-ı Kerim ihtiyacı oluyormuş. Hocalarımız ile istişare ederek öğrencilerimizin bu ihtiyacını karşılama kararı aldık. Önümüzde ki günlerde Kuran-ı Kerim’leri de teslim edeceğiz” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SENE DE OLACAK
Bu projenin artık geleneksel hale geldiğini ve her sene yapmak istediklerini de dile getiren Başkan Malkoç, "Güzel şeyler süreklilik kazanması halinde çok daha güzel oluyor. Daha önce de yapmış olduğumuz bu projeyi önümüzde ki yıllarda da yapmayı planlıyoruz. Önümüzde ki sene inşallah cami sayısını yükseltiriz" şeklinde konuştu. 


Son Güncelleme: 17.08.2017 11:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37