GENÇSİAD, MARSİD oldu yeni başkan Muzaffer Koşan

GENÇSİAD, MARSİD oldu yeni başkan Muzaffer Koşan

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2019 Cuma 14:49
GENÇSİAD, MARSİD oldu yeni başkan Muzaffer Koşan

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 2001 yılında Ömer Faruk Başaran Başkanlığında kuruldu ve aradan geçen 18 yılda sırasıyla Muzaffer Koşan, Cem Faydasıçok, Abdullah Böyet, A. Lokman Kılıç başkanlık görevini başarı ile sürdürdü.

Önceki akşam Gebze Ticaret Odası Konferans Salonu’nda 8. Olağan genel kurulla, Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GENÇSİAD) kongre üyelerinin kararı ile Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) ismini aldı.

KILIÇ: GEBZE İÇİN SOMUT PROJELER


Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin son dönem başkanlığını yapan A. Lokman Kılıç, “Derneğimiz 18 yaşını doldurdu. Kurulduğu günden beri Gebze ve bulunduğu bölge için somut projeler geliştirdi. Üyelerine ciddi katma değer kattı. 

Göreve geldiğimiz günden bu yana çok ciddi çalışmalar yaptık, derneğimize vizyon kattık. Artık 18 yaşını doldurmuş olan derneğimizin, üye yapısı ve potansiyeli kendini aşmıştır. Marmara bölgesinde yaşayan iş yapan sanayici ve iş insanlarını kucaklayacak bir yapı ile derneğimizin adı Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği kısa adı MARSİD olmuştur" dedi.

KOŞAN: STK'LAR ÇOK ÖNEMLİ

Başkan seçilen Muzaffer Koşan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Dünyanın gelişmiş ülkelerinde sivil toplum örgütleri çok önemlidir. Demokrasilerde önemli güçlerden ve dengelerden biridir. Yeni gelişen ülkelerde insanlar STK’lara zorla üye yapılır. STK’ların önemeni anlayanları kovsanız oralardan ayrılmaz. Demek istediğim, ticaret yapan, üreten iş insanlarının olmazsa olmazı sivil toplum örgütleridir.

MARSİD olarak bizim hedefimiz üretmek, katma değer katmak olacak. Anadolu’yu gezip görenler bilir milyonlarca m2 araziler terkedilmiş, ekilip dikilmiyor. Biz bu arazileri ekip dikmeye talip olacağız.

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

Muzaffer Koşan’nın tek liste ile girdiği kongrede oy birliği ile Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD)’in başkanı Muzaffer Koşan seçildi.

KOŞAN'IN LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Yönetim Kurulu:

Muzaffer Koşan , Vahit Yıldırım, Fatih Faydasıçok, Şenol Telli, Lokman Kılıç, İrfan Çoşkun, Erkan Büyükdede, Can Sönmez, Bahadir Yılmaz, Pervin Bıyıkoğlu, Serak Özler, Erol Üçüncü, Fehmi Okuyucu, Mustafa Eroğlu, Umut Aydoğdu, Bahri Kaya, Muhammet Koşan, Murat Ergun, Mahir Orak, Gökhan Kanca, Muhammet Demirtaş, Habip Karabacak, Başar Yaman, Hasan Hüseyin Koç, Baran Aydın, Sadile Araz Budak

Denetim Kurulu:

Emin Murat Bilgin, Ercan Altınkaya, Recep Teke, Orhan Durmuş, Özcan Geçal, Muhammet Yeşilkaya.
Son Güncelleme: 02.03.2019 00:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37