GTÜ demokrasi için meydanda

Akademisyenler demokrasi nöbetinde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Temmuz 2016 Perşembe 13:31
GTÜ demokrasi için meydanda
Gebze Teknik Üniversitesi akademik ve idari personeli darbe teşebbüsünü protesto etmek için Gebzelilerle birlikte Kent Meydanı’nda nöbet tuttu. 
15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bulunan bir grubun gerçekleştirdiği askeri darbe teşebbüsü sonucunda, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için başlatılan meydanlardaki demokrasi nöbeti devam ediyor. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya yönelik yapılan fiili ve düşünsel bu tür faaliyetlere karşı toplumun her kesimi tarafından her akşam Gebze Kent Meydanı’nda devam eden nöbete önceki akşam başta Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Haluk Görgün ve yardımcıları olmak üzere, GTÜ akademik ve idari personeli de katıldı. 
Atatürk Anıtı’nın önünde bir araya gelen GTÜ personeli, Gebze Kent Meydanı’nda ellerinde Türk bayrakları ile demokrasiye olan bağlılığını dile getirdi.

Gebze Kent Meydanı’nda yapılan demokrasi nöbetine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, TÜBİTAK MAM Başkanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu da katılım gösterdi. 

 
Son Güncelleme: 22.07.2016 00:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37