banner55

Günler, rekreasyon alanlarında inceleme yaptı

Hafriyat alanları dinlenme alanı oluyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ekim 2016 Pazar 11:10
Günler, rekreasyon alanlarında inceleme yaptı
Büyükşehir tarafından rekreasyon alanına dönüştürülen hafriyat alanları incelendi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hafriyat dökülen alanlarda yapılan rehabilitasyon çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Güler ve Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön tarafından denetlendi.
 
ÇALIŞMALARA TAM NOT
Gebze bölgesinde yer alan Tavşanlı-Polyak ve Tatlıkuyu Vadisi 2 projesi kapsamında rehabilitasyon yapılan alanlarda incelemelerde bulunan Günler,  yapılan çalışmalara tam not verdi. Çalışmalar neticesinde dolgu sonrası ağaçlandırılan hafriyat alanları kente farklı bir estetik kazandırırken, vatandaşlar tarafından sosyal amaçlı olarak da kullanılıyor.
 
HARFİYAT ALANLARI DİNLENME ALANI OLUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ile doğal yapısı bozulmuş alanların tespitlerini yaparak, projelendirme ve izin süreçlerinden sonra hafriyat toprakları ile bu alanları dolduruyor. Daha sonra yaptığı çalışmalar ile vatandaşların günlük streslerini atacağı rekreasyon alanlarına dönüştürüyor. Temiz yaşanılabilir bir çevre ve gelecek için hafriyat denetim çalışmaları etkin ve verimli bir biçimde yapılıyor. 
Son Güncelleme: 17.10.2016 00:41
Anahtar Kelimeler:
BursaDavaSanıkYargılama
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37