Hain FETÖ örgütüyle hiçbir ilişkimiz yok

Tavuk Dünyası'ndan açıklama

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Temmuz 2016 Cuma 16:14
Hain FETÖ örgütüyle hiçbir ilişkimiz yok
'Tavuk Dünyası yıkıldı' başlıklı haber ile ilgili markanın genel merkezinden yazılı açıklama yapıldı. 
Tavuk Dünyası'ndan yapılan açıklamada, kurumun yabancı sermayeli olduğu hatırlatılarak, Gebze'de açılan şubenin franchise anlaşması ile verildiği hatırlatılarak, kurumun hain FETÖ örgütü ile hiç bir ilişkisi olmadığı ve işletmecinin de yaşadığı ruhsat sıkıntısını sakladığını dile getirdi.
RUHSAT İŞLERİNİ BİZ YÜRÜTMEDİK


Tavuk Dünyası'ndan yapılan açıklamada şu görüşler yer verildi:
Tavuk Dünyası'nın çoğunluk hissesi Mediterra Capital şirketine aittir. Mediterra Capital'in yatırımcıları Dünya Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma bankası, Avrupa Yatırım fonu, Alman ve Hollanda kalkınma bankalarıdır.

Tavuk Dünyası cadde restoranları kiralaması ve ruhsat işlemlerine müdahil olmamaktadır. Bayi mağazayı Tavuk Dünyası şubesi olmaya uygun hale getirdikten sonra bizimle kontrat yapar ve inşaata başlar.  Gebze çarşı içinde bulunan şubemiz de aynı prosedür ile bayi tarafından kiralanmış, belediye müsaadeleri alınmış vaziyette bize intikal etmiştir.

Tüm bu aşamalarda Tavuk Dünyası'nın hiç bir çalışanı belediye ile iletişime geçmemektedir. Kiralama ve ruhsat işlemlerini Tavuk Dünyası yürütmemiştir/yürütmemektedir. Prosedürümüz bu şekildedir.
RUHSAT SORUNU BİZDEN SAKLANDI
Maalesef ruhsatta sorun olduğunu hatta yıkım kararı çıktığını şube açılışından sonra da bayi bizden saklamıştır. Ve maalesef bu işten en büyük zararı Tavuk Dünyası ile değerli müşterilerimiz görmüştür. Çarşı şubesi ve Mutlu kent şubesi aynı bayiye ait olup her iki işletmenin de franchise anlaşması iptal edilmiş ve şubeler Tavuk Dünyası merkezine geçmiştir.
FETÖ'YE KARŞI ÖNLEM
Tavuk Dünyası'nın hain FETÖ ile bir ilişkisi olmamakla birlikte tüm Türkiye genelinde yüzlerce markanın içinde bu örgüte ait bayiler olabileceği gibi bizim bayilerimiz arasında da var olup olmadıkları yönünde çalışmalarımız ve önlemlerimiz sürmektedir. Bu vesile ile ülkemizin geçirdiği bu darbe sürecinin yaralarını çabuk sarmasını ümit eder, devletimize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi nezdiniz de yinelemek isteriz. 



Son Güncelleme: 29.07.2016 21:49
Anahtar Kelimeler:
MuhtarKırtasiye Yardımı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37