Hırsızlıkta kullandığı kiralık aracı teslim ederken yakalandı

Hırsızlıkta kullandığı kiralık aracı teslim ederken yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ekim 2017 Salı 16:37
 Hırsızlıkta kullandığı kiralık aracı teslim ederken yakalandı


KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde, bir büfeye girerek sigaraları ve kasadaki paraları çalan hırsızlardan biri kullandıkları kiralık aracı firmaya teslim ederken yakalandı.

Derince'de 4 gün önce bir büfeye giren maskeli 3 hırsız raflarda bulunan sigaraları ve kasada bulunan bir miktar parayı çaldı. Polis, iş yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, hırsızların kimliklerini belirmeye çalıştı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayına karışan 3 kişinin İzmit'te bir firmadan aracı kiraladığını, park halinde bulunan bir araçtan çaldıkları plakayı kiraladıkları araca taktıklarını belirledi. 

Polis, şüphelilerden 27 yaşındaki O.S'yi aracı firmaya teslim etmek istediği sırada yakaladı. O.S'nin üst aramasında 10 paket sigara ile olayda kullandığı eldivenler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından O.S. adliyeye sevk edildi. Hırsızlık olayına karışan 24 yaşındaki O.Ç. ve 16 yaşındaki B.M.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 24.10.2017 16:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37