Hünkar’da Eflanililer buluşması

Eflanililer Birlik beraberlik ve demokrasi pikniği yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ağustos 2016 Salı 13:18
 Hünkar’da Eflanililer buluşması
Eflanililer Birlik, Beraberlik ve Demokrasi pikniği Gebze ‘de Hünkar Otağı Hünkar Çayırı’nda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. 
Piknik organizasyonuna başta Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze ve Eflani belediye başkanları, ilçe başkanları, Meclis üyeleri  ve dernek başkanları da katıldı.

Büyük Eflanililer Şenliği altında gerçekleştirilen  Birlik, beraberlik ve demokrasi  pikniği, Hünkar Çayırı’nda yapıldı. 
Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Derneği, Eflani Kutluören Köyü Derneği, Karataş Köyü Derneği, ÇukurörenKöyü Derneği ve HacışabanKöyü Derneğinin iştirakiyle gerçekleşen piknikte kardeşlik, dostluk, paylaşma, sevgi, muhabbet, heyecan, coşku, eğlence ve hareket vardı.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Programa Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Tunç, Eflani Ak Parti İlçe Başkanı Ersin Cebeci, Eflani İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sever, Eflani İlçe ve Köy Dernek Yönetimleri, Karabük Ovacıklılar Dernek Yönetimi ve binlerce Eflanili ve misafir katıldı.

DUALAR OKUNUP NAMAZ KILINDI
15 Temmuz Darbe Şehitleri için Programda Recep Bilgiç Hoca’nın okuduğu Aşrı Şerif ve ettiği dualar sonrasında öğle Namazını yüzlerce kişi cemaatle kıldı.

KIYASI OYUNLAR –YARIŞMALAR
Piknik Organizasyonunda kıyasıya oyunlar ve yarışmalar sahnelendi. Çuval Yarışı, Halat Çekme yarışı, Yumurta yarışı, Yoğurt yarışı, Güreş Müsabakaları, Siviş Oyunu ve Hakim-Savcı oyunu izleyenleri coşturdu. Yöresel oyunlar, yemekler, kıyafetler ve sohbetlerde pikniğe renk kattı.

GENÇ AĞA BOZKURT
2016 Eflani Birlik, Bereberlik ve Demokrasi Pikniğinin bu yılki ağası Güngör Bozkurt oldu. Kıyasıya ağalık yarışında Ağalı kimseye vermeyen Bozkurt (34) yaşında Eflanililer Piknik ağası ünvanını alırken, geçmişteki tüm yapılan organizasyonlarında ilk genç ağası olması oldu. 

PROTOKOLDEN ORTAK MESAJ
Başından sonuna dolu dolu geçen piknik organizasyonunu yapan yöneticiler, protokolde misafirlere seslenerek ortak mesajda bulundular. 15 Temmuz sonrasında milletimizin bölünmez bütünlüğünü dile getiren protokol üyeleri de böyle organizasyonun yapılmasında ülkemizinin önünün açık olduğu darbeye karşı dimdik ve karaklı oldukları dile getirildi. Organizasyona katılan herkese teşekkür edildi. 



Son Güncelleme: 30.08.2016 13:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37