İdata bahariye

Genel olarak ülkeler arasında ki bazı resmi prosedürler,

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 2016 Cuma 11:59
İdata bahariye

Genel olarak ülkeler arasında ki bazı resmi prosedürler, anlaşmalar ile belirlenir. Bu neden ile ülkemiz vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerin, yetkili konsoloslukları bu işlemleri yapmak için ülkemizde bulunurlar. Almanya da aynı şekilde ülkemiz vatandaşlarından vize isteyen bir ülkedir. Aynı şekilde oturma izni, oturum uzatma, öğrenim belgeleri, evlilik ehliyeti gibi birçok konuda belgelendirme, inceleme ve onayları bu şekilde yapmaktadır. Avrupa Birliği başkanı da olan ülke Schengen vizesi prosedürlerini uygulamaktadır.

Ülkemizden Almanya ile ilgili işlem yapmak istediğinizde sizlerde aynı şekilde prosedürleri uygulamak zorundasınız. Ancak aşırı yoğunluğun olduğu konsolosluk bu işlemler için İdata bahariye firmasını yetkilendirmiştir. Artık başvuru işlemleriniz için her türlü iş akışı ve onaylarını sizlere de bu firma aracılığı ile hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için sunulan bu özel hizmetten yararlanmak adına öncelikle firmanın sitesinden ön randevu almanız, sonrasında işlemler için gerekli başvuruyu bireysel olarak yapmanız gerekmektedir.

Alanında uzman olan firma personeli sizlere her türlü onay ve vize işlemi için yardımcı olacaktır. Sizler de çok farklı bir şekilde işlemler yapabilir, en uygun sonuçları bu firma aracılığı ile yapabilirsiniz. Almanya Konsolosluğu konu ile ilgili tüm bilgi ve yetkileri idata kadıköy isimli firmaya verdiği için işlemlerde sorun yaşamadan hızlı bir şekilde çözümleme şansına sahipsiniz. Etkileyici ve özel bir şekilde karşımıza çıkan bu işlemler artık zorlanmadan yapacağınız, en hızlı işlemleri de barındırmaktadır.

İdata İstanbul

 

Son Güncelleme: 26.09.2016 20:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37