İl Emniyet Müdürlüğü’ne 14 araç teslim edildi

İl Emniyet Müdürlüğü’ne 14 araç teslim edildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2019 Cuma 22:45
İl Emniyet Müdürlüğü’ne 14 araç teslim edildi
 
Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 14 aracın anahtar teslim töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde gerçekleşen törene Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanısıra,  İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şube 2. Başkanı ve işadamı Mehmet Şerif Kanık, Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yinelek ve emniyet mensupları katıldı.
Vali Aksoy’un İl Emniyet Müdürlüğü polis merasim mangasını selamlamasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin konuşmasının ardından Vali Aksoy yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

Bugün emniyet teşkilatımıza kazandırılan araçların anahtar teslim töreninde bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Halkın huzur ve güvenliği için 24 esasına göre durmadan yoğun bir şekilde çalışan emniyet teşkilatımız, ihtiyaç duyduğu araç gereç bakımından bugün daha güçlü bir hale getirilmiştir. 
İçişleri Bakanlığımızın, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün emniyet teşkilatına gönderdiği araç ve gereçlerin dışında yerelde de Kocaeli’de iş yapan sanayi kuruluşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında onların bizlere vermiş olduğu katkılarla bugün bu 14 tane araç, emniyet teşkilatında Kocaeli’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında kullanılacaktır. 
Bu araçlar emniyet birimlerimizin farklı görev alanlarına göre dağıtılmış durumdadır. Her birimin ihtiyaç duyduğu önceliklere göre İl Emniyet Müdürlüğümüzce planlanarak ilgili birimlerimize dağıtılmıştır. Bu vesileyle katkı sunan, araçların alınmasında gayretleri olan işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Onlara teşekkürümüzü bir kahvaltı programımızda bir araya gelerek yapmıştık. 

Buradan da kendilerine ikinci kez teşekkür ediyorum. Bu araçların alınmasında Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Kocaeli Şubesi’nin gayretleri ve organizasyonları oldu. 
Bu nedenle vakıf üyelerimize teşekkür ediyorum. Başta il emniyet müdürümüz olmak üzere bu araçların bu noktaya gelmesinde gayret gösteren bütün arkadaşlarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Devlet vatandaş işbirliğinin güzel bir örneğini yaşıyoruz. Kocaeli’de ki emniyet ve asayiş hizmetlerinin daha iyi bir şekilde sürdürülebilmesi bakımından ihtiyaç duyulan bu araçlar bundan sonra vereceğimiz hizmetlerde önemli bir katkı sağlayacaktır. 

Hayırlı olsun dilekleriyle kurban kesilmesinin ardından Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 14 aracın anahtar teslimini yaparak, araçları inceledi.

Son Güncelleme: 09.08.2019 22:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37